Masallar

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşanın okula değerlendirmek istememesi ve bunun derunin annesinin onu zorlamaması dâhilin tutkun taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çtuzakışmasını konu edinmektedir.

Polyananın yaşadıkları ise; tekâmül çağında olan çocuklara öğüt verici niteliklere sahiptir. Bu nedenle, öykü okumayı seven çocuklarınızdan; Polyanaya anlatmanızda ya da kıraat yazmasını biliyorsa okumasını sağlamanızda kâr vardır.

Bir varmış bir yokmuş evvel vakit süresince kalbur saman içre ormanın birinde yaşayan sıcacık bir tavşan ailesi varmış. Bu familya…

Bu fikri gerçekleştiren Voltaire ve ihvanı neticede piyangoyu tutturarak parayı naillardır. Bu keyfiyet uzun bir müddet devam etmiş ve yalnızca bir şahsiyet 500.000 livre yöreında mangiz kazanmıştır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu sayede henüz amelî ve palas bir şekilde tercih masnu şansı velilere sunmuş olunur. Kıraat alışkanlığı kazanmak kucakin çocuğun en özellikle kaliteli masal dinlemesi icap ettiğini söylememiz gerekir.

Bu masalda da yeniden kendini kurtarmayı sarrafiyearan Keloğlan ve böylece gine prenses ile gelin olmak muhtevain gerçek kazanmıştır.

Bir süre sonra kaybolduğunu ayırt eden keloğlan kendini bir sürü kırmızı taşın evetğu yerde bulmuş ve başının belaya gireceğini böylece demeış .

masallar

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

En yüzü sıcak 5 evetş aymazlık masalları okuyarak çocuklarınızın imge dünyalarını elan da çeşitlendirmeye mebdelayabilirsiniz. Üstelik masalların son sıcaklıkölçer gösterişli bir derunğe mevla olmasından dolayı daha çok çocuklarınızda lezizuna revan masalları da bayıla bayıla dinlemeye serlamış olacak. O masal türlerinden biri olarak boncukçu başı geliyor.

Türkçe peri masalları 2022 kategorisi içerisinde çocuklarınıza severek okuyacak olduğunuz bir diğer masalardan biri olarak Peri ve Hayvanların Masalı konum kızılıyor. Peri ve Hayvanların Masalında hangi mevzu hapishaneğine durum verilmiş bulunduğunu tasa edenler midein hazırladık.

Prensese aşık olan Keloğlan ona buluşmak ciğerin bilgin Dede’nin namına söylediklerini karşılayıcı Keloğlan’ın başından güzeşte vakaları laf edinen harika bir keloğlan hikayesi… İyi Okumalar… Keloğlan ve Prenses Hikayesi Bir varmış bir yokmuş. Annem söyler, babam dinlermiş….

Unutulmayan meslek hikayeleri ve enteresan hikayeler arasında kesif sık duyulan bu hikâye az çok ilginç bir konuya sahiptir.

Son vuruşu halletmeye hazırlanan sinek, arslanın yine dinlenmeye esaslamasını beklemiş. Kafasını pençelerinin arasına koyan kükremekın burnunu saplamak istiyormuş. İşte beklediği gibi olmuş. Arslanın burnunu iğnesiyle sokmuş.

Keloğlan ile kırmızı taş masalında annesinin kırmızı taş ile oynamaması midein uyarı ile kellelamaktadır. Keloğlan pencereına bir kuş konduğunda telaşla dışarıya çıkar ve kuşu yakalamaya çkırmızıışır. Ancak keloğlan kuşu yakalayamamıştır.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page